ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
Είτε χτίζετε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ή εμπορικό χώρο είτε αναδιαμορφώνετε έναν υπάρχοντα, θα χρειαστεί να ζητήσετε έναν επαγγελματία, αδειοδοτημένο και ασφαλισμένο ηλεκτρολόγο εργολάβο.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ηλεκτρική υποδομή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας; Επειδή τα φώτα σας είναι αναμμένα και οι ηλεκτρονικές σας συσκευές λαμβάνουν ρεύμα όταν είναι συνδεδεμένες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα είναι καλά.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Παρόλο που είμαστε υπερήφανοι για τις ηλεκτρικές εργασίες που κάνουμε, είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι όταν συνδυάζουμε το επάγγελμά μας με τη διάθεσή μας για σχεδιασμό.
Ο τρόπος φωτισμού ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης μπορεί να αλλάξει δραστικά την αντίληψη και τη λειτουργία του. Η τοποθέτηση και ο τύπος είναι δύο πολύ σημαντικές πτυχές για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι ή η επιχείρησή σας φωτίζεται με τρόπο που να εξυπηρετεί καλύτερα τον επιδιωκόμενο σκοπό.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Εάν μόλις αγοράσατε ή πρόκειται να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια συσκευή για το σπίτι ή την τοπική σας επιχείρηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε ενθουσιασμένοι για την ημέρα που θα φτάσει, ώστε να απολαύσετε τις δυνατότητές της.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μειώνει την άνεσή σας περισσότερο από όταν δεν λειτουργεί σωστά το ρεύμα σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ
Παρέχουμε τόσο εμπορικές όσο και οικιακές υπηρεσίες επανασυνδέσεων σε σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή.

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Τα σημερινά σπίτια και οι επιχειρήσεις είναι γεμάτα με ευαίσθητα ηλεκτρονικά που καταστρέφονται εύκολα από κοινές υπερτάσεις ρεύματος, αιχμές ή παλμούς.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Το σπίτι ή η επιχείρησή σας προστατεύεται επαρκώς από εισβολείς και βανδάλους; Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο ένα επαγγελματικά εγκατεστημένο σύστημα φωτισμού ασφαλείας, ίσως να θέλετε να το σκεφτείτε για λίγο πριν απαντήσετε στην ερώτηση.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σολάρι

Κέρκυρα ΤΚ 490 84
Τηλ. 6972 261903


e-mail
pilosnikos@hotmail.com
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Copyright (c) 2021 | Σχεδιασμός Openmind